Kampanjat ja arvonnat nettisivuilla

Asiakkaiden huomion kiinnittäminen ja oman tuotteen markkinointi on aina ollut avaintekijä kauppiaan myynnin luomiselle ja kasvattamiselle. Tänä päivänä myyntiä ja markkinointia tehdään hyvin paljon, joskus suurimmaksi osaksikin, nettisivustojen kautta. Asiakkaiden houkutteleminen on siis saanut uudenlaisen muodon, johon jokaisen yrityksen tulee parhaansa mukaan sopeutua. Useat netissä toimivat yritykset tarjoavatkin erilaisia bonuksia tai kaupanpäälisiä saadakseen mahdolliset asiakkaat kiinnostumaan tuotteidensa kokeilusta. Kun kokeilukynnystä lasketaan ilmaisten lahjojen tai bonusten jakamisella, saattaa skeptinenkin asiakas löytää uuden lempituotteensa tai palvelunsa.

Bonusta rahana

Hyvin yleisiä bonusmuotoja, esimerkiksi erilaisilla vaate-tai kosmetiikkasivustoilla, ovat erilaiset alennukset tai lahjat ensimmäisestä ostoksesta. Asiakkaana tietyssä nettikaupassa voi usein myös samalla kartuttaa bonustiliään, jonka antimia voi hyödyntää tulevissa ostoksissaan. Bonustilille kerääntyy siis rahaa, jonka määrä riippuu yleensä ostettujen tuotteiden hinnasta. Bonusta voi saada vaikkapa 3.5 % ostoksen hinnasta. Joillakin sivustoilla käytetään myös arpajaistyylistä lahjojen jakamista, esimerkiksi kyselyihin osallistumisen yhteydessä. Nämä kaksi edellä mainittua tapaa eivät toki sulje toisiaan pois, eli niitä voidaan käyttää myös samalla sivustolla.vip_club_liveMyös netin pelisivustot, kuten PokerStars houkuttelee asiakkaita sivustolleen erilaisilla bonuksilla ja tutustumistarjouksilla. Uusille asiakkaille löytyy monia erilaisia bonusvaihtoehtoja, riippuen mm. talletuksen suuruudesta. Esimerkiksi tallettamalla vähintään 20 dollaria pelitililleen, saa bonuksena toiset 20 dollaria pelirahaa. Toinen tarjous on niin sanottu talletusbonus. PokerStars-sivusto tarjoa siinä 100 % bonuksen kolmesta ensimmäisestä talletuksesta maksimissaan 600 dollariin asti! Yleinen bonusmuoto monilla netistä löytyvillä pelisivustoilla on myös erilaiset vapaakierrokset tai ilmaistoiminnot, joita pelaaja voi ansaita voittamalla tai tervetulobonuksen yhteydessä.Kokeneemmille pelaajille PokerStarsilta löytyy lukuisia erilaisia kampanjoita, jotka edellyttävät tietysti ahkerampaa asiointia kyseisellä sivustolla. Esimerkkinä näistä mainittakoon PokerStars VIP Club. Tämän clubin jäsenenä pelaaja kasaa bonuksia pelatessasi sivustolla. Pisteitä keräämällä VIP-taso karttuu ja palkkiot paranevat pelin edetessä ja pistemäärän kasvaessa. Seuraavalle VIP-tasolle siirtymisestä pelaaja ansaitsee StarCoins-kolikoita, joilla voi lunastaa erilaisia pokeriaiheisia tuotteita, pääsylippuja VIP-tapahtumiin sekä paljon muuta. Bonukset ja lahjat pelisivustoilla toimivat siis sekä uusien asiakkaiden houkuttimina, mutta myös palkkioina ahkerille vakio asiakkaille. Tällainen yhdistelmä hyödyttääkin usein niin yritystä kuin asiakkaita, sillä se paitsi innostaa uusia asiakkaita, myös pitää jo olemassa olevien asiakkaiden mielenkiintoa yllä.Nettiyritykset osaavat siis taitavasti houkutella asiakkaita kampanjoillaan, palkinnot ja bonukset ovat monesti todella rahan arvoisia. Yleisesti ottaen vaikkapa arvontaan osallistuminen ei velvoita asiakasta ostamaan, mutta osallistumisohjeet on toki syytä lukea huolella. Monilla nettisivustoilla on arvontoja tai kampanjoita, jotka toimivat automaattisesti kuukausittain. Hyvä esimerkki tällaisesta onTetonsports-sivusto, jossa asiakkaan tulee vierailla vähintään kerran kuukaudessa, ollakseen mukana kuukauden tuote -arvonnassa. Voitot ovat laadukkaita retkeilytuotteita, kuten telttoja, makuupusseja tai reppuja, joita arvotaan useampi kappale kuukaudessa.winner

Arvontoja onnekkaille

Bonuksia ja nettikampanjoita löytyy monenlaisille kuluttajille ja monenlaisiin kiinnostuksen kohteisiin. Arvonnoista kiinnostunut voi helposti etsiä vaikkapa liikunta-aiheiset arvonnat, jos on kiinnostunut kyseisestä aiheesta. Urheilun sijaan voit kiinnostavana aiheena toki olla vaikkapa matkailu, elektroniikka tai kodin sisustus. Mahdollinen voitto tulisi siis mielenkiintoiselta alalta, jolloin sekä arvontaa tarjoava yritys, että arvontaan osallistuja hyötyvät.Netti-yrityksiä selaillessa voi todeta, että tuotteet ja bonuskertymään liittyvät palkinnot ovat suosituimpia ns. houkuttimia, joilla asiakkaat saa kiinnostuman yrityksestä. Itse asiassa tänä päivänä vietämme huomattavan osan vapaa-ajastamme surffaillen netissä, joten ei mikään ihme, että arvontoja ja bonusohjelmia on niin paljon saatavilla juuri nettitoimintaan perustuen. Kun löydämme mielenkiintoisen sivuston, voimme kirjautua sen jäseneksi ja täten pysyä ajan tasalla uutuuksissa. Esimerkiksi kirjautumalla jäseneksi kirjakerhoon, pysyt kätevästi ajan tasalla uusimmista julkaisuista, ja voit olla ensimmäisten joukossa tilaamassa mieluisesti teoksen. Jotkut sivustot myös jakavat uutuusteoksia arvonnan perusteella innokkaiden lukijoiden iloksi ja tietysti myös siksi, että saisivat näiden lukijoiden mielipiteet kirjoista sivuilleen.enter_to_winMe suomalaiset olemme tunnetusti kirja-kansaa, joten myös erilaisten suomalaisten kirjakerhojen ja kirjapalkintojen tarjonta netissä on runsasta. Aiheen mukaan löytyy sivustoja eri kohderyhmille, kuten lapsille, nuorille, seikkailukirjojen ystäville, romanttisesta kirjallisuudesta kiinnostuneille jne. Ehkä tunnetuin suomalainen kirjakerho on Suuri Suomalainen Kirjakerho, jonka kirjatarjonta on yksi laajimpia maassamme ja hinnat kilpailukykyisimpiä. Tälläkin sivustolla asiakkaat voivat osallistua erilaisiin arvontoihin ja jäsentarjouksiin, ilman minkäänlaista ostopakkoa. Kirjakerhon jäsenenä voi myös osallistua kirjailijakohtaamisiin tunnettujen kirjailijoiden kanssa tai vaikkapa liittyä jäsenpaneeliin, jonka kautta voit osallistua ja vaikuttaa kerhon toimintaan. Kaikki palkinnot tai arvonnat eivät siis aina liity vain fyysisiin tuotteisiin tai rahapalkintoihin, vaan mukana voi olla niin sanottuja aineettomia palkintoja, kuten vaikkapa tapaaminen suosikkikirjailijan kanssa tai hieronta.Mainonta ja markkinointi internetin välityksellä on ehdottomasti tullut jäädäkseen, ei siitä voida enää tänä päivänä edes kiistellä. Internet onkin ehdottomasti paras keino tavoittaa suuria asiakasmassoja nopeasti. Erilaiset kampanjat ja arvonnat netissä ovat paitsi tehokkaita markkinointivälineitä, myös suosittua ajanvietettä. Usein asiakas saa näiden kautta hyötyä ja lisäarvoa ostokselleen, oli se sitten peli pokeripöydässä tai uusien verhojen tilaaminen.