Kaapelinhallinta kuntoon helposti

Ärsyttääkö sinua kun kaapelit ja johdot ovat sekaisin? Johdot tarttuvat jalkoihin ja lemmikkieläimet yrittävät purra ne poikki.

 

Ongelmat ovat hyvin tyypillisiä, sillä sähkölaitteet johtoineen ovat yleistyneet joka kodissa ja työpaikoilla Mikäli hajallaan olevat kaapelit vaivaavat sinua, saattaa kaapelinhallintaratkaisut olla sinua varten. Johtojen hallinta ei tee kodistasi tai työtiloistasi ainoastaan siistimmän näköisiä vaan myös turvallisempia, kun kaapelit eivät sotkeudu jalkoihin ja aiheuta muita vaaroja.

Johdot järjestykseen

Kaapelit on mahdollista saada järjestykseen monella eri tavoin riippuen siitä, minkälainen tilanne sinulla on. CableBoxeilla voi helposti saada ison määrän johtoja piiloon hyvin tyylikkäällä ratkaisulla. Erinäisillä kaapelisukilla on sen sijaan mahdollista niputtaa yhteen monia kaapeleita, jotta ne voi piilottaa helposti esimerkiksi työpöydän alle tai jalustan taakse.

Kaapeleiden järjestäminen onnistuu myös vaikka autossa. Sekaisin olevat johdot voivat olla jopa turvallisuusriski kun ajat. Tarttuvalla pinnalla kiinnität helposti johdot sellaisiin paikkoihin auton sisällä, joissa ne eivät häiritse ajamistasi.

Deltaco Office Clamp-On Power Strip Holderin avulla saat pistorasian erittäin tyylikkäästi kiinnitettyä pöydän kulmaan. Sinun ei tarvitse etsiä pistorasiaa pöydän alta ja kyyristellä epämukavassa asennossa. Kytket johdot helposti pistorasiaan pöydälläsi.

Verkosta helposti ratkaisut johtojen järjestämiseen

Kodin ja työtilat saa onneksi helposti ja halvasti siisteiksi hankkimalla kaapelinhallintaan tarkoitetut ratkaisut verkosta. Esimerkiksi iphonetalo myy edullisesti johtojen järjestämiseen erinomaisia ratkaisuja. Vain muutamalla klikkauksella hankit itsellesi tuotteet, joilla saat ärsyttävät ja turvattomat johdot kuriin. Napsauta tiesi verkossa siistimpään ja turvallisempaan elämään.